Winnaars KNMP-najaarscongres 2016 bekend!

Een groot aantal bezoekers heeft zich tijdens het KNMP-congres ingespannen voor de Stichting ALS. Van alle moedige fietspogingen mogen we twee hoofdprijswinnaars feliciteren:

Koen Kistemaker, Apotheek Nieuwstad Zutphen, met de snelste tijd van 34 seconden en Leila Otten, Student Farmacie en werkzaam in de Jeroen Bosch Apotheek in Den Bosch, als snelste dame met 37 seconden.

Namens de Stichting ALS en Apotheekfonds PharmaConnect van harte gefeliciteerd en veel fietsplezier toegewenst!

Koen Kistemaker

Leila Otten

Apotheekfonds PharmaConnect (APC) helpt startende apotheker

Persbericht 10 maart 2014

Nieuwe impuls voor apotheekmarkt

Baarn 10 maart 2014. In de huidige markt is het voor startende apothekers lastig een apotheekovername te doen. Jonge apothekers die zelfstandig willen ondernemen krijgen de financiering vaak niet rond. Banken zijn terughoudend met de financiering van bedrijfsovernames. Pluripharm Groep en b+p Belastingadviseurs komen daarom met een nieuw initiatief: Apotheekfonds PharmaConnect (APC). APC wordt 11 maart a.s. geïntroduceerd tijdens de KNMP wetenschapsdag in de jaarbeurs te Utrecht. Een belangrijke taak van APC is het in contact brengen van startende apothekers enerzijds en verkopende apothekers en beleggers anderzijds.

Ondersteuning jonge apotheker moet de markt vlottrekken

Farma Magazine, 10 maart 2014

Pluripharm en b+p Belastingadviseurs slaan de handen ineen om de zelfstandig ondernemende openbare apothekers te helpen. Ze hebben Apotheekfonds Pharma Connect (APC) opgericht om de overdracht van apotheken aan een volgende generatie apothekers te bevorderen en jonge apothekers te ondersteunen bij het vestigen of voortzetten van een apotheek. Dirk-Jan van Baars (Pluripharm) en Ed Brouwer (b+p) geven toelichting.

Apotheekfonds helpt starter bij overname

Pharmaceutisch Weekblad, 10 maart 2014

Investeerders, starters en verkopers samengebracht

Auteur Edwin Bos

Voor jonge startende apothekers is het al jaren moeilijk een apotheek over te nemen. Apotheekfonds Pharma Connect, een nieuw initiatief van groothandel Pluripharm en b+p Belastingadviseurs, brengt startende en verkopende apothekers en beleggers met elkaar in contact.