Nieuwe impuls voor apotheekmarkt

Apotheekfonds PharmaConnect (APC) helpt startende apotheker

Baarn 10 maart. In de huidige markt is het voor startende apothekers lastig een apotheekovername te doen. Jonge apothekers die zelfstandig willen ondernemen krijgen de financiering vaak niet rond. Banken zijn terughoudend met de financiering van bedrijfsovernames. Pluripharm Groep en b+p Belastingadviseurs komen daarom met een nieuw initiatief: Apotheekfonds PharmaConnect (APC). APC wordt 11 maart a.s. geïntroduceerd tijdens de KNMP wetenschapsdag in de jaarbeurs te Utrecht. Een belangrijke taak van APC is het in contact brengen van startende apothekers enerzijds en verkopende apothekers en beleggers anderzijds.

Farma Magazine, 10 maart 2014

Apotheekfonds Pharma Connect (APC):

Ondersteuning jonge apotheker moet de markt vlottrekken

Pluripharm en b+p Belastingadviseurs slaan de handen ineen om de zelfstandig ondernemende openbare apothekers te helpen. Ze hebben Apotheekfonds Pharma Connect (APC) opgericht om de overdracht van apotheken aan een volgende generatie apothekers te bevorderen en jonge apothekers te ondersteunen bij het vestigen of voortzetten van een apotheek. Dirk-Jan van Baars (Pluripharm) en Ed Brouwer (b+p) geven toelichting.

Pharmaceutisch Weekblad, 10 maart 2014

Apotheekfonds helpt starter bij overname

Investeerders, starters en verkopers samengebracht

Auteur Edwin Bos

Voor jonge startende apothekers is het al jaren moeilijk een apotheek over te nemen. Apotheekfonds Pharma Connect, een nieuw initiatief van groothandel Pluripharm en b+p Belastingadviseurs, brengt startende en verkopende apothekers en beleggers met elkaar in contact.